Activiteiten op camping Lexmond

jeu-de-boules

Direct tussen het kampeerterrein en de rivier beschikken wij over een zeer fraaie ligweide met eigen strand waar onze kampeerders volop kunnen recreëren. Hier zijn legio mogelijkheden voorhanden.

Ons strand is natuurlijk een trekpleister bij mooi weer en is niet alleen de meest gewilde plek voor gezinnen met kinderen, maar eigenlijk voor iedereen. De kinderen kunnen naar hartenlust spelen in het zand en het water maar ook naar ons eiland zwemmen om daar vanaf de glijbaan het water in te plonsen.

de vangst van de dag eindigt op de barbecue

Andere gasten maken graag gebruik van onze ligbedden om met elkaar te keuvelen en daarbij het strandvertier en de scheepvaart gade te slaan. Daarnaast zijn er ook nogal wat kampeerders die graag een hengeltje uitgooien. Dat kan bij ons uitstekend vanaf de kribben en de vangst van die dag eindigt vaak in een vrolijke ambiance op de barbecue.

Camping Lexmond: een waar eldorado

kampvuur-in-avondzon

Bootbezittende kampeerders beschouwen camping Lexmond als een waar eldorado. Niet alleen door de ligging zo direct aan de rivier met talrijke vaarbestemmingen maar ook omdat camping Lexmond over een eigen trailerhelling beschikt en plaatsingsmogelijkheden voor de boot op eigen terrein.

Als ‘s avonds de baders, zwemmers, zonaanbidders, vissers, vaarders en vele anderen onze ligweide hebben verlaten wil het regelmatig gebeuren dat er aan het strand bij de kampvuurkuil een vuur wordt onstoken als afsluiting van een heel gezellige dag.

Bekijk het activiteiten overzicht