Camping Lexmond aan de Lek

uitzicht-naar-camping

Kamperen op camping Lexmond betekent dat u uw vakantie doorbrengt in het midden van het land direct gelegen aan de rivier de Lek, het zogenaamde groene hart van Nederland! Wie graag wil kamperen in een heel natuurlijke en waterrijke omgeving is bij ons precies aan het goede adres, want naast een prachtige rivier, liggend in een typisch Hollands landschap is er bij ons ook volop ruimte en is het er heerlijk rustig.

Niet alleen watersporters komen hier volop aan hun trekken maar ook natuurliefhebbers en vissers zullen zich gelijk thuis voelen.

Vertrouwd kamperen doet u op Camping Lexmond

kampvuur-in-avondzon

Als u kampeert op camping Lexmond doet u dat bij een vertrouwd adres.
Wij zijn niet alleen een door de ANWB erkende camping maar ook Recron lid. Dit is een belangenorganisatie van en voor recreatieondernemers. Van de aangesloten campings mag u kwaliteit in product en dienstverlening verwachten, maar ook betrouwbaarheid en veiligheid.

Recron heeft namens de aangesloten ondernemers, samen met de ANWB en de Consumentenbond, die daarbij uw belangen hebben behartigd, spelregels opgesteld: de Recron-voorwaarden. Afgesproken is dat alle ondernemers zich aan deze regels houden.

Even weg van drukte en stress

aan-het-water

Heerlijk uitrusten en ontspannen op een camping, even weg van de drukte en de stress, dan is het belangrijk om vooraf te bekijken bij welke camping u “uw tent opslaat” en dan denken wij dat camping Lexmond voor u een goede keus is.